Dell ponudio kolekciju dizajniranih poklopaca

Bez autora
Sep 20 2011

Kompanija Dell lansirala je nove Inspiron R noutbuk modele, čija je ključna karakteristika zamenljivi poklopac iz "Switch Design Studio" kolekcije. Ova opcija omogućava laku i jednostavnu zamenu noutbuk eksterijera po sistemu pop and click, a kolekcija obuhvata varijacije boja i unikatnog dizajna izuzetnih nezavisnih umetnika, dizajnera i partnera uključujući OPI.Među brojnim dizajnerima poklopca, koji su inače radili i za "American Ekspres", "Najki", "Svoč", "Target", "MTV" i "Nju Jork Tajms" su Dien Čokan sa delima Lovers in the Morning"' i Kaleidoscope i Korakrit Arunandčai, čiji dizajn X za temu ima motiv spejs šatl nesreće.

Dell ponudio kolekciju dizajniranih poklopacaKompanija Dell lansirala je nove Inspiron R noutbuk modele, čija je ključna karakteristika zamenljivi poklopac iz "Switch Design Studio" kolekcije.

Ova opcija omogućava laku i jednostavnu zamenu noutbuk eksterijera po sistemu pop and click, a kolekcija obuhvata varijacije boja i unikatnog dizajna izuzetnih nezavisnih umetnika, dizajnera i partnera uključujući OPI.

Među brojnim dizajnerima poklopca, koji su inače radili i za "American Ekspres", "Najki", "Svoč", "Target", "MTV" i "Nju Jork Tajms" su Dien Čokan sa delima Lovers in the Morning"' i Kaleidoscope i Korakrit Arunandčai, čiji dizajn X za temu ima motiv spejs šatl nesreće.

Rešenje pod nazivom "Džinovski karo" dizajnirala je Britani Valdner, dok dizajn Horizontal del Infinito in Green i Horizontal del Infinito in Pink potpisuje Derek Velč.

Dell u kolekciji ima i zamenljive poklopce inspirisane motivima Indije - "Šadi slavi radost i blaženstvo ceremonije venčanja, Amira (princeza na arapskom) karakteriše specifičan i dramatičan kolorit, Mehndi dizajn je predstavlja tatu ukrašavanje neveste, dok je Sanget dizajn svetao sa elegantnim, nežnim bojama koje naglašavaju suptilnost ujedinjenja dve porodice.

Oni koji traže više "poliran" izgled poklopca, mogu da izaberu jednu od boja laka za nokte - kreiranim u partnerstvu sa OPI.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik